Politica de confidentialitate

(POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE)

 

I. INFORMATII GENERALE
Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate eforturile noastre pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

CHRONOS PASS S.R.L., cu sediul social in Cluj-Napoca, str. Galileo Galilei nr. 18, jud. Cluj, avand numar de ordine la Oficiul Registrului Comertului J12/953/2020, Cod de Unic de Inregistrare 42382674, denumita in continuare „CHRONOS PASS S.R.L.“, in calitate de administrator de date, de operatorul datelor dvs. care va furnizeaza servicii de coaching, precum si alte servicii/ produse – doreste sa va informeze despre modul in care gestioneaza datele dvs. personale, inclusiv despre drepturile dvs. privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

Conform cerintelor (GDPR) Regulamentului UE 2016/679 privind Protectia Persoanelor Fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si OUG 13/24.04.2012, CHRONOS PASS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana prin intermediul site-ului www.coachingtime.ro.

Prezenta politica de confidentialitate vizeaza datele cu caracter personal ale clientilor coachingtime.ro si ale celorlalti utilizatori ai acestei pagini de internet.
Prin date cu caracter personal se intelege orice informatii privind o persoana fizica, identificata sau identificabila, colectate prin intermediul acestei pagini de internet.

Prezentele declaratii descriu principiile noastre generale in ceea ce priveste prelucrarea datelor personale apartinand clientilor website-ului www.coachingtime.ro, precum si cele apartinand vizitatorilor website-ului. Vrem sa ne asiguram ca intelegeti modalitatile in care vom folosi sau nu informatiile pe care ni le incredintati. Pentru a intelege propriile dumnevoastra drepturi, va sfatuim sa cititi prezenta Politica de Confidentialitate:

II. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE
II.1. Daca sunteti vizitator al site-ului www.coachingtime.ro, CHRONOS PASS SRL. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii Contact, pagina in care va puteti inscrie la serviciile coachingtime, in masura in care optati sa va inscrieti la unul / mai multe servicii coachingtime in acest fel.

Confidentialitatea datelor minorilor
Site-ul www.coachingtime.ro nu colecteaza cu buna stiinta date personale de identificare de la persoane care nu au implinit varsta de 18 ani. Daca parintele sau tutorele legal are la cunostinta faptul ca minorul aflat in custodia sa a furnizat site-ului datele sale cu caracter personal, acesta trebuie sa informeze imediat la adresa de e-mail contact@coachingtime.ro. In cazul in care descoperim ca o persoana care nu a implinit varsta de 18 ani a furnizat date cu caracter personal, prin intermediul site-ului www.coachingtime.ro, atunci vom distruge aceste informatii de pe serverele noastre imediat, cu exceptia cazului in care parintele sau tutorele isi da consimtamantul explicit pentru prelucrarea de catre site a datelor cu caracter personal ale copilului in scopurile specificate.

III. SCOPURILE SI TEMEIURILE DE PRELUCRARII
III.1. Daca sunteti client al site-ului www.coachingtime.ro, vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

Datele dvs. personale vor fi folosite pentru prelucrarea comenzii dvs., pentru indeplinirea obligatiilor legale ale CHRONOS PASS SRL, in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea CHRONOS PASS SRL de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.

In scopul efectuarii diverselor raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al CHRONOS PASS S.R.L. de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

III.2. Daca sunteti vizitator al site-ului, vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

Pentru a va putea face inscrierile la serviciile dorite, daca ati ales ca inscrierea sa fie facuta on-line. In acest scop, veti putea fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmarea inscrierilor sau pentru a va oferi detalii suplimentare privind serviciile noastre.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al nostru de a asigura corectitudinea datelor privind inscrierea dvs. on-line la anumite servicii, astfel incat sa puteti beneficia de cea mai buna programare – conform dorintei si disponibilitatii dvs, dar si a disponibilitatii echipei CHRONOS PASS SRL pentru serviciile solicitate de dvs. la o anumita zi/ora.
Pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al nostru de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

IV. DURATA PRELUCRARII
Datele cu caracter personal sunt stocate in vederea prelucrarii lor pe durata necesara atingerii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus si ulterior potrivit cerintelor din politicile noastre interne si in conformitate cu cerintele legale.

Daca v-ati inscris la unul dintre serviciile coachingtime.ro, dar nu ati devenit client efectiv al nostru (nu ati venit la Centru pentru niciun serviciu/ ati renuntat la programare telefonic sau prin e-mail/ pur si simplu nu v-ati prezentat la serviciul pentru care v-ati inscris) – datele dvs. vor fi sterse!

In cazul in care ati beneviciat de cel putin un serviciu coanchingtime.ro, inseamna ca ne sunteti client, deci vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina noastra (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos, deci, ne puteti solicita in mod expres stergerea sau anonimizarea datelor dvs. . In acest fel iti vom asigura controlul deplin asupra datelor tale personale.

Pentru scopurile pentru care ne-ai oferit consimtamantul la prelucrarea datelor, evidentiate in tabelul de mai sus, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop pana cand iti retragi consimtamantul privind prelucrarea in scopul respectiv, cu exceptia cazului in care suntem obligati sa mentinem aceste date pentru o perioada mai lunga potrivit legii, pentru raportari la autoritatile publice, sau pentru a ne apara drepturile in justitie.

Te informam ca ne bazam pe consimtamantul tau atunci cand prelucram datele tale pentru a-ti transmite:

oferte personalizate privind serviciile/ ofertele/ promotiile/ produsele coachingtime.ro;
oferte personalizate bazate pe profilarea pe care o facem in scop de marketing direct, prin canalele de comunicare sms, email;
oferte personalizate pe baza de publicitate comportamentala online;
oferte bazate pe audientele personalizate (pe liste de clienti) in Facebook.
*Consimtamant – inseamna acordul tau liber, specific si informat prin care accepti fara dubiu ca datele tale sa fie prelucrate de catre Noi in scopul pentru care iti dai acordul. In Magazinul Online iti poti exprima consimtamantul prin actiunea ta de a bifa casuta relevanta asociata scopului si mijlocului de prelucrare precizat in prezenta Nota de informare.

V. CUM PROTEJAM DATELE PERSONALE FURNIZATE DE DUMNEAVOASTRA?
Coachingtime.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul informarii clientilor sai asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. In acest sens, coachingtime.ro ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Accesul angajatilor coachingtime.ro la baza de date cu caracter personal se realizeaza numai prin autentificarea printr-o parola.

Datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate (parolate), pe device parolat, accesul la acestea si autentificarile fiind controlate periodic de clinicadesutiene.ro

CHRONOS PASS SRL desemneaza angajatii cu drept de acces la bazele de date cu caracter personal si stabileste tipurile de acces, asftel incat fiecare angajat sa aiba drept de acces la baza de date cu caracter personal numai in masura necesara pentru indeplinirea atributiilor de serviciu. Angajatii CHRONOS PASS S.R.L. care au acces la date cu caracter personal sunt instruiti asupra confidentialitatii acestora si vor fi informati cu privire la prevederile legislatiei in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal.

VI. DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, CHRONOS PASS S.R.L. poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina CHRONOS PASS S.R.L. in desfasurarea activitatii prin intermediul site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

Pentru administrarea site-ului;
In situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre CHRONOS PASS SRL prin intermediul site-ului;
Pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
Pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate si dezvoltarea caracteristicilor de siguranta;
Atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.


VII. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate pe teritoriul Romaniei catre societatile afiliate CHRONOS PASS sau catre diversi imputerniciti, fie catre entitati care asigura garantii de securitate corespunzatoare, drepturile dumneavoastra conform prezentei politici de confidentialitate nefiind afectate in vreun mod negativ.

VIII. DREPTURILE DE CARE BENEFICIATI
In legatura cu aceasta prelucrare de date, aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii in limitele si conditiile prevazute de lege, precum si dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dumneavoastra cu privire la anumite prelucrari, aveti dreptul sa-l retrageti in orice moment.
In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre CHRONOS PASS SRL, conform celor descrise in prezentul document;
Dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea CHRONOS PASS SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
Dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre noi, a datelor cu caracter personal inexacte/nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
Dreptul la stergerea datelor fara intarzieri nejustificate („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
Datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, CHRONOS PASS SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care:
persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau
persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre CHRONOS PASS SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
Dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos:
in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al CHRONOS PASS SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care CHRONOS PASS SRL poate demonstra ca au motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
Dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

DEFINITII:
date cu caracter personal– orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
prelucrarea datelor cu caracter personal– orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
stocarea– pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
sistem de evidenta a datelor cu caracter personal– orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
operator– orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
tert– orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
destinatar– orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
date anonime– date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
date statistice– date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

CONTACT SI SUPORT PRIVIND DATELE DUMNEAVOASTRA
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati printr-o cerere scrisa, datata, semnata si transmisa catre CHRONOS PASS SRL prin:

e-mail la: contact@coachingtime.ro
posta la adresa: str. Galileo Galilei nr. 18 ap. 3, Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania
Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie, iar continuarea navigarii pe site implica si acceptarea lor. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati sectiunea “Politica Cookies”.

 

POLITICA PRIVIND COOKIE-URILE

1. INTRODUCERE

Politica privind fisierele cookies se aplica tuturor utilizatorilor paginii www.coachingtime.ro.
Scopul informatiilor de mai jos este de a informa utilizatorii www.coachingtime.ro.
cu privire la plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor in contextul navigarii pe www. HYPERLINK „http://www.promama.ro/” HYPERLINK „http://www.promama.ro/”coachingtime.ro.

 2. CE SUNT COOKIE-URILE?
Un „Cookie” reprezinta un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul carora se acceseaza internetul.
Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisa de un web-server catre un browser (de ex.: Chrome, Internet Explorer, Firefox). Odata instalate, cookie-urile au o durata de existenta determinata, ramanand „pasive”, in sensul ca nu contin programe software, virusi sau spyware si nu vor accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului pe al carui echipament au fost instalate. Cookie-urile sunt frecvent folosite pentru a distinge utilizatorii individuali. Cu toate acestea utilizatorul nu poate fi identificat in baza acestor informatii. Cookie-urile va pot aminti activitatile, continutul si preferintele pentru a anumita perioada de timp, astfel ca datele nu trebuie reintroduse de fiecare data cand reveniti la o pagina web.
Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe pagina de internet asociata web-serverului respectiv.


 3. PENTRU CE SCOPURI SUNT UTILIZATE COOKIE-URILE PRIN INTERMEDIUL www.coachingtime.ro:
Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecarui utilizator in parte si anume pentru:
imbunatatirea utilizarii acestei pagini de internet;
furnizarea de statistici anonime cu privire la modul in care este utilizata aceasta pagina de internet catre detinatorul acestei pagini de internet;
Cookie-urile ofera posibilitatea ca CHRONOS PASS SRL sa aiba acces la informatii care sa ne ajute ca aceasta pagina de internet sa fie mai eficienta si mai accesibila pentru utilizatori. Cum? Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri in legatura cu modul in care se utilizeaza www. HYPERLINK „http://www.promama.ro/” HYPERLINK „http://www.promama.ro/”coachingtime.ro. Astfel, utilizarea cookie-urilor permite, practic, memorarea anumitor setari/preferinte stabilite de catre utilizatorii acestei pagini de internet, precum:
modul de vizualizare a serviciilor pe site;
serviciile care sunt vizitate si preferate de catre utilozator;
navigarea intre anumite pagini din site.
 
4. CARE ESTE DURATA DE VIATA A COOKIE-URILOR?

Durata de viata a cookie-urilor poate varia in functie de scopul pentru care este plasat. Exista urmatoarele categorii de cookie-uri care determina si durata de viata a acestora:
Temporare (relationale sau de sesiune)care raman stocate numai pana la terminarea sesiunii din browser si care va permit sa stocati informatii atunci cand navigati de la un site la altul, eliminand necesitatea reintroducerii unor date. Cand browser-ul este inchis, aceste date sunt sterse de pe dispozitiv.
Permanente (persistente),care raman stocate pe computer-ul dvs. pentru mai mult timp si care ajuta la identificarea computerului atunci cand revizitati site-ul nostru, dar nu ne permite sa va identificam personal. Ele pot fi stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (durata care poate fi in cateva minute, zile sau cativa ani in viitor) sau pana la stegerea acestuia de catre utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browser-ului. Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de „third party cookies” – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator.
Anumite sectiuni de continut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terti, adica nu de CHRONOS PASS SRL, caz in care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terti („third party cookie-uri”). Tertii furnizori ai cookie-urilor trebuie sa respecte, de asemenea, regulile in materie de protectie a datelor si Politica de Confidentialitate disponibila pe aceasta pagina de internet. (link catre pag cu politica de confidentialitate). Aceste cookie-uri pot proveni de la terti, cum ar fi: Google Analytics, Facebook, YouTube etc. 
 
5. CE COOKIE-URI SUNT FOLOSITE PRIN INTERMEDIUL www.coachingtime.ro:
Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet pot fi plasate urmatoarele cookie-uri: 
Cookie-uri de performanta a paginii de internet;
b. Cookie-uri de analiza a utilizatorilor;
Cookie-uri de performanta
Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferintele de navigare/vizualizare ale utilizatorului acestei pagini de internet, astfel incat setarea din nou a preferintelor in cazul vizitarii ulterioare a paginii de internet nu mai este necesara.
Cookie-uri de analiza a utilizatorilor
Aceste cookie-uri ne informeaza daca un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat aceasta pagina de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar in scopuri statistice, permitand monitorizarea utilizatorilor unici care viziteaza site-ul si cat de des o fac, insa nu pot fi folosite pentru a identifica persoanele fizice.
Alte cookie-uri ale tertelor parti
Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii, sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site. De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.


 6. CE TIP DE INFORMATII SUNT STOCATE SI ACCESATE PRIN INTERMEDIUL COOKIE-URILOR?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit recunoasterea browser-ului. Nu sunt alcatuite din “bucati de cod”, asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou.
Aceasta pagina de internet recunoaste browserul pana cand cookie-urile expira sau sunt sterse.
In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet.


 7. PARTICULARIZAREA SETARILOR BROWSER-ULUI IN CEEA CE PRIVESTE COOKIE-URILE
In cazul in care utilizarea cookie-urilor nu este deranjanta, iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina de internet este folosit doar de catre dumneavoastra, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare.
In cazul in care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luata in considerare setarea pentru stergerea datelor individuale de navigare de fiecare data cand browserul este inchis.


 8. CUM POT FI OPRITE COOKIE-URILE? 
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face aceasta pagina de internet dificil de vizitat, atragand dupa sine limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia. Totusi, utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie sau sa fie acceptate cookie-uri de la o pagina de internet anume.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc, de regula, in „Optiuni” sau in meniul de „Preferinte” al browser-ului dvs.
Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browser-ului pentru mai multe detalii.
Setari cookie in Internet Explorer
Setari cookie in Edge
Setari cookie in Firefox
Setari cookie in Chrome
Setari cookie in Safari
Setari cookie in Opera

 
Totusi, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor pe aceasta pagina de internet pot aduce limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia.


 9. SFATURI PENTRU O NAVIGARE SIGURA SI RESPONSABILA, BAZATA PE COOKIES
Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate si cele mai mari site-uri folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe website-urile cele mai raspandite si utilizate, printre care: YouTube, Gmail, Yahoo, Google si multe altele.
Cateva sfaturi care va pot asigura sa navigati fara griji cu ajutorul cookie-urilor:
Particularizati-va setarile browser-ului in privinta cookie-urilor pentru a stabili un nivel confortabil al securitatii.
Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browser-ului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Este varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii de navigare.
Instalati-va si actualizati-va constant aplicatiile antispyware. Multe dintre aplicatiile pentru detectarea si prevenirea spyware-ului includ detectarea atacurilor de pe site-uri. Astfel, impiedica browserul sa acceseze site-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browser-ului ori sa descarce software periculos.
Asigurati-va ca aveti browserul mereu actualizat (updatat). Cele mai multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale unor versiuni vechi de browsere.
Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari website-uri de pe Internet, locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.
Cateva link-uri care vi se pot parea utile:
Microsoft Cookies guide
All About Cookies
Protectia datelor in UE
Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice
Acest site (www.coachingtime.ro) foloseste cookies, iar continuarea navigarii pe site implica si acceptarea lor.


Termeni si conditii

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului coachingtime.ro.

Site-ul coachingtime.ro este operat de CHRONOS PASS SRL, cu sediul in str Galileo Galilei nr 18, Cluj-Napoca si inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/953/2020. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului coachingtime.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site (texte, poze, video, logo etc) nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si coachingtime.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului OUG nr 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca doreste sa renunte la serviciile achizitionate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, cu cel putin 24/ 48 ore inainte de ora de incepere a serviciului achizitionat, asa cum este prevazut in Politica de returnare a banilor.

Administratorul coachingtime.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (de exemplu, datele de incepere a unor cursuri pot sa nu fie actualizate sau persoana care sustine un curs poate fi inlocuita cu alta in cazul in care intervine o urgenta independent de noi).

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine elemente care nu sunt incluse in pachetele standard.

Dreptul de a anula un curs/ serviciu. In anumite situatii, extrem de rare (boala sau alte situatii neprevazute), sau in cazul in care numarul minim de participanti/ curs nu este atins, administratorul coachingtime.ro isi asuma dreptul de anulare a cursului, insa acesta va fi reprogramat la o data ce ii va fi comunicata clientului. Daca reprogramarea cursului nu va fi acceptata de client, banii ii vor fi returnati integral.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, va rugam sa anuntati imediat administratorul site-ului coachingtime.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului coachingtime.ro , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii coachingtime.ro sau asociatii/ partenerii/ afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul coachingtime.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului coachingtime.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail contact@ coachingtime.ro

Politica de vanzare online

coachingtime.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela, in functie de istoricul comenzilor / seriozitatea respectarii programarilor, fara notificare prealabila.

Pentru motive justificate, coachingtime.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/ Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/ Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel coachingtime.ro . In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/ Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii (contact@coachingtime.ro ), pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

coachingtime.ro poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Chronos Pass srl are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de LEI. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Ulterior participarii la unul dintre serviciile achizitionate, Cumparatorului i se va putea solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

Comanda

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista locuri disponibile pentru aceasta sau pentru data/ ora dorite. Adaugarea unui Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

> neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

> invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de CHRONOS PASS SRL, in cazul platii online;

> datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

In cazul in care un Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Confidentialitate

coachingtime.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. coachingtime.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Comunicari comerciale

Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

> Prin modificarea setarilor din Cont,
> Prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator,
> Prin contactarea Vanzatorului,
> Prin adaugarea de Servicii in sectiunea din Cont:
> “Cosul meu”, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la:
> modificarea pretului Bunurilor sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Cosul meu”,
> recomandari de Servicii similare cu cele adaugate in sectiunea “Cosul meu”,
> existenta Serviciilor in sectiunea “Cosul meu”,
> “Favorite”, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la:
> modificarea pretului Serviciilor adaugate in sectiunea “Favorite”,
> recomandari de Servicii similar cu cele adaugate in sectiunea “Favorite”,

In urma achizitionarii unui Serviciu, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la:

> sugestii de Servicii recomandate a fi utilizate impreuna cu Serviciul achizitionat.

Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate la punctul de mai sus prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la coachingtime.ro sau prin contactarea coachingtime.ro in acest sens.

De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare, ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea coachingtime.ro .

Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Serviciilor dupa livrare.


Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabil Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

Scrierea de review-uri, comentarii, intrebari si raspunsuri

Scrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/Clienti/Cumparatori, in sectiunea “Recenzii” de pe promama.ro sau “Aprecieri” de pe pagina de Facebook coachingtime.ro . Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la calitatea unui serviciu.

In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

> sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;

> sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;

> sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe Site astfel: orice Intrebare va fi inscrisa in sectiunea “Recenzii” sau “Aprecieri”;

> sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

> sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;

> sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

> sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;

> sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;

> sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul va adauga si un Rating relevant pentru serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator/ Client/ Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.

In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunile “Recenzii” si “Aprecieri”.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie adresa de email contact@coachingtime.ro Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

Promotii

Promotiile vor fi anuntate de catre Vanzator pe urmatoarele mijloace de comunicare (fara a se limita exclusiv la acestea si fara a-si lua obligatia de a folosi toate mijloacele de comunicare enumerate):

> website coachingtime.ro

> FACEBOOK

> Email catre lista de abonati la newsletter coachingtime.ro

> pagina de promotii

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabila – jurisdictia

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.